Ateriapalvelut

Ruokaa kotiisi.

Kotona-asumisessa tukena. Maukkaita Lounashetkiä.

 

Ateriapalvelut

Ateriapalvelut ovat saatavilla laajalla alueella. Tarjoamme lämmintä ateriapalvelua Hämeenlinnassa ja Riihimäellä, sekä kylmää ateriapalvelua tämän lisäksi Lopella, Hausjärvellä, Hyvinkäällä, Mäntsälässä, Tuusulassa sekä Järvenpäässä.

 

Lämpimät ateriat

Lämmin ateriapalvelu sisältää aina lämpimän ruuan arkipäivisin, sekä halutessasi kylmän ruuan viikonlopuille. Lämmin ateriapalvelu ruoka tuotetaan paikallisesti ja tämän vuoksi se on saatavilla vain Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Hämeenlinnassa ateriamme valmistaa Perttulan kartanon alueella Lounas- ja tilausravintola Edwinin Kellari ja Riihimäellä Inkilänhovin palvelukeskuksen keittiö.

Ateriapalvelut esimerkkiateria
Currysilakat ja perunamuusi

Lämmin ateriapalvelu sisältää pääruuan, lisukesalaatin ja jälkiruuan.

Kylmät ateriat

Kylmät ateriat toimitetaan kaksi kertaa viikossa asiakkaalle kylmäkuljetuksena. Ateriat valmistetaan tuoreena Hämeenlinnassa. Ruuat valmistetaan siten että niiden säilyvyys on erinomainen, ruuat säilyvätkin vähintään 6 vuorokautta toimituspäivä mukaanlukien. Ruokalista kylmissä aterioissa on pääosin sama kuin lämpimissä aterioissa, mutta hinta on edullisempi johtuen pienemmistä kuljetuskustannuksista. 

Ateriapalvelut esimerkkiateria
Liha-kasvispata perunoilla.

Ateria sisältää pääruuan ja jälkiruuan.

 

Toimitusalue:

Lämmin ateriapalvelu: Hämeenlinnan kantakaupunki ja Riihimäen alue.
Kylmä ateriapalvelu: Hämeenlinnan kantakaupunki, Riihimäki, Loppi, Hausjärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää ja Mäntsälä.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä ateriapalveluista:

Kysymys: Miten toimitusaikataulut määräytyvät?

Toimitusaika määrytyy kuljettajan reitin mukaan. Emme voi valitettasti toteuttaa kaikkia toiveita kuljetusajasta johtuen reitityksestä. Reitti kulkee päivittäin samaa reittiä ja toimitusaika lämpimillä aterioilla on +- 30min.  Kylmillä aterioilla heitto kuljetusajassa on yleisesti 2 tunnin sisällä.

 

Kysymys: Miten ateriat maksetaan?

Ateriat laskutetaan 1-2 kertaa kuukaudessa. Laskun eräpäivä on kerran kuukaudessa laskuetettavilla seuraavan kuukauden 15.päivä. Laksun saat halutessasi Suoramaksuna tai E-laskuna.

 

Kysymys: Joudunko maksamaan ruuista jos en ole kotona?

Peruutusehdot vaihtelevat palvelun mukaan, mutta jos tiedät ajoissa että et ole kotona ruuat pystyy aina peruutamaan. Ateriapalvelusta ei tehdä pitkäkestoista sopimusta vaan se elää asiakkaan tarpeiden mukaan peruutusaikojen puitteissa.

 

Kysymys: Miten ruokalistat määräytyy, voinko toivoa lempiruokaani listalle?

Ruokalista on kierätävä 6vko jakoisssa ja sitä päivitetään sesonkien mukaan. Otamme ruuista toiveta vastaan ja mahdollisuuksien mukaan lisämme niitä kiertävälle listalle. Emme valitettavasti pysty kuitenkaan valmistamaan ruokaa jokaisen mieltymyksen mukaan vaan yritämme tehdä kaikille maistuvaa ruokaa.

Missä ateriat valmistetaan?

Kaikki ruokamme valmistetaan Hämeenlinnassa Vanajan Ateria -tuotemerkin alla Vanajan Juhlapalvelut Oy:n toimesta. 

*Poislukien Riihimäen alueen lämpimän ateriapalvelun ateriat. Riihimäen ateriat valmistetaan Riihimäellä Inkilänhovin keittiöllä.

Vieritä ylös
Avaa WhatsApp
1
Miten voimme auttaa?
Hei,
Voimmeko auttaa?

(Asiakaspalveluaika 9.00-14.00 - Kiireisissä asioissa kannattaa soittaa.)

(Chat toimii WhatsApp ohjelmalla ja vaatii toimiakseen puhelimessa tilin)