.

Ateriapalvelut

Ruokaa kotiisi.

Kotona-asumisessa tukena. Maukkaita Lounashetkiä.

.

Loppuvuoden 2021 aloitustarjous kaikille uusille ateriapalvelua tilaaville asiakkaille.

50€/vko

(norm. 53,30-58,30€/vko)

Sisältää 7x lounasruoka + 7 x jälkiruoka

Ateriat ovat kooltaan noin 350-400g, jälkiruoka noin 50-100g. Ruoka on suunniteltu ikäihmisien ravintosuosituksien mukaan lounasruuaksi.

Ateriat pakataan suojakaasuun ja niissä on säilyvyyttä 5-7 päivää. Kaikissa aterioissa on tuoteseloste, sekä viimeinen käyttöpäivä. Ateriat on mahdollista saada myös erikoisruokavaliona pyydettäessä.

Ateriat lämmitetään ennen syömistä mikrossa noin 3 minuuttia.

Ruokalista on saatavilla oheisesta linkistä. Kylmä ateriapalvelun ruokalista on alin, jossa on 6vko ruokalista samassa kokonaisuudessa. Ruokalista päivittyy aina sesonkien mukaan.

Ateriapalvelua on mahdollista tilata myös pienempi määrä ja tällöin hinta on 6,90€/ateria + 5€ toimituskerta.

Aterioiden toimitus on keskiviikkoisin kerran viikossa ruokalistan mukaan.

Toimitusalueena voi olla Hämeenlinna, Riihimäki, Loppi, hausjärvi, Karkkila, Hyvinkää, Mäntsälä, Pornainen, Tuusula, Järvenpää, Kerava tai Nurmijärvi. Muille alueille toimitus sopimuksen mukaan.

Ateriapalvelu laskutetaan 1krt / kuukaudessa jälkikäteen asiakkaalta. Palvelu tuotetaan yksityisenä sosiaalipalveluna ja palvelusuunnitelma tulee täyttää ennen ensimmäistä laskutusta. (muulloin lisätään voimassa oleva arvonlisävero). Peruutukset ja tilaukset aina 4 arkipäivää ennen (edellisen viikon perjantaina klo. 14.00 mennessä – tämän jälkeen peruutettu tilaus veloitetaan kokonaisuudessaan)

Tarjous on voimassa uusille tilauksille ajalla 1.8.2021-31.12.2021 ja tarjoushinta on voimassa aina 31.7.2022 asti. (jos tilaus jatkuu keskeytymättömänä).

Vieritä ylös
Avaa WhatsApp
1
Miten voimme auttaa?
Hei,
Voimmeko auttaa?

(Asiakaspalveluaika 9.00-14.00 - Kiireisissä asioissa kannattaa soittaa.)

(Chat toimii WhatsApp ohjelmalla ja vaatii toimiakseen puhelimessa tilin)