Ateriapalvelut RIIHIMÄKI

Ruokaa kotiisi.

Kotona-asumisessa tukena. Maukkaita Lounashetkiä.

Riihimäki ateriapalvelu

Häme Food Oy, Riihimäki ateriapalvelu – ateriapalveluiden ammattilainen.

Häme Food Oy toimii nyt myös Riihimäellä. Tarjontaamme kuuluu lämmin ateriapalvelu arkipäivisin jota voi täydentää viikonlopun aterioilla. Palvelu on suunnattu ikäihmisille ja muille erityisryhmille. Kauttamme saat vaihtoehtoisesti kylmän ateriapalvelun, joka toimitetaan kaksi kertaa viikossa.

Ateriamme valmistetaan ammattitaidolla ja voimme huomioida lähes kaikki erikoisruokavaliot. Kauttamme saat mm. laktoosittoman, gluteenittoman tai maidottoman ruuan. Lämpimät ateriat valmistetaan Riihimäellä Inkilänhovin keittiössä.

Riihimäki ateriapalvelu esimerkkiateria
Riihimäki ateriapalvelu esimerkkiateria

Ateriapalvelu lämmin Riihimäki:

Lämmin ateria- Salaatti – jälkiruoka MA-KE-PE
+
Kylmäateria – tuorepala – jälkiruoka TI-TO
+
Kylmäateria LA-SU

Ma-pe ateria 9,70 €/ateria 

La-su 8.90 €/ ateria

Premium ateria kylmänä* ( Saatavilla 2krt/vko erikseen tilattuna korvaamaan normaali ateria) 12€/ateria

Ruoka toimitetaan ma-ke-pe lämpimänä aikavälillä 10.30-12.30. Tiistai Torstai ja viikonloput sekä arkipyhät toimitetaan edeltävän arkipäivän toimituksessa kylmänä. Ruoka sisältää pienen salaatin ja jälkiruuan (tiistaisin ja torstaisin tuorepalan). Ruoka on saatavissa erikoisruokavalioina. Ruoka pakataan keittiöllä kertakäyttöisiin ateriarasioihin ja toimitetaan asiakkaalle lämpinämä tähän tarkoitukseen kehitetyissä kuljetuslaatikoissa. 

Ateriapalvelu Riihimäki :

Kylmäateria – tuorepala – jälkiruoka Ma-PE
+
Kylmäateria LA-SU

Ma-su ateria 8,90 €/ateria 

Premium ateria* ( Saatavilla 2krt/vko erikseen tilattuna korvaamaan normaali ateria) 12€/ateria

 

Ruoka toimitetaan ma-ke-pe päivisin aikavälillä 9.30-14.30. Tiistai Torstai ja viikonloput sekä arkipyhät toimitetaan edeltävän arkipäivän toimituksessa kylmänä. Ruoka sisältää pienen tuorepalan ja jälkiruuan. Ruoka on saatavissa erikoisruokavalioina. Ruoka pakataan keittiöllä kertakäyttöisiin ateriarasioihin ja toimitetaan asiakkaalle jääkaappi kylmänä.

Ateriapalvelu kylmä Riihimäki :

Kylmä ateria 6,90 €/ateria 
Toimitusmaksu 5,00 €/kerta

Premium ateria* (Saatavilla 2 krt/vko erikseen tilattuna korvaamaan normaali ateria) 12€/ateria

Ruoka toimitetaan ti/to päivisin. Kuljetusajankohta on iltapäivä ja kerralla tuodaan 3-4 seuraavan päivän ruuat. Ruoka pakataan keittiöllä kertakäyttöisiin ateriarasioihin ja se säilyy oikein säilytettynä toimituksesta 6 päivää. Ruuan kuljetus tapahtuu asiakkaalle iltapäiväisin. 

Mahdollisuus myös kerran viikossa toimitukseen keskiviikkoisin

Löydät ruokalistat erilliseltä sivulta

 

Täydentävät palvelut Riihimäki:

Kauppakassipalvelu K-Supermarket KUMELA alkaen 10,00€/kerta
Asiointipalvelut ja saattajapalvelut alkaen 34€/h

 

Yleisiä ehtoja

Peruutusajat vaihtelevat palvelun mukaan: kylmillä aterioilla peruutus tulee tehdä 4 arkipäivää ennen, lämpimät ateriat ja muut palvelut tulee peruttaa 3 arkipäivää ennen. Kauppakassit tulee peruuttaa ennen keräilyä (edellisenä päivänä).

Laskutus tapahtuu pääosin kuukausittain. Edellisen kuukauden palvelut erääntyvät 15.päivä seuraavaa kuukautta. Laskun voi saada e-laskuna, suoramaksuna, sähköpostilaskuna tai perinteisenä paperilaskuna. 

Peruutukset voi tehdä puhelimella, sähköpostilla tai whatsapp viestillä. Tekstiviesti ei käy peruutukseen. 

Palveluiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa ja niiden edellytys on, että asiakassopimus ja palvelusuunnitelma on täytetty ja yksityisen sosiaalipalvelun ehdot täyttyvät. Muille asiakkaille hintaan lisätään arvonlisävero.

Ateriapalvelun mukana toimitetaan seuraavien viikkojen ruokalistat. Asiakas voi ruokalistalta valita mieleiset ateriat tai tilaus voidaan tehdä kiinteänä tietyille viikonpäivinä. Erikoisruokavaliot eivät välttämättä vastaa ruokalistan ruokia kaikilta osin.

*Premium ateria on ruokalistalla 1.9.2021 alkaen ja se on kehitetty tarjoamaan asiakkaalle normaalia ruokaa täydentävä makuelämys. Aterioissa käytetään enemmän mm. kalaa ja kokolihaa sekä ne kasataan enemmän Ala Carte annoksen kaltataiseksi. Ruualla voi korvata normaalin listaruuan tai sen voi tilata täydentämään normaalia ateriapalvelua. Ateria on tarjolla 2krt/vko ja sen tilaaminen ei ole pakollista.

 

 

 

 

 

Vieritä ylös
Avaa WhatsApp
1
Miten voimme auttaa?
Hei,
Voimmeko auttaa?

(Asiakaspalveluaika 9.00-14.00 - Kiireisissä asioissa kannattaa soittaa.)

(Chat toimii WhatsApp ohjelmalla ja vaatii toimiakseen puhelimessa tilin)