Hämeenlinna Ateriapalvelu

Ateriapalvelut HÄMEENLINA

Ruokaa kotiisi.

Kotona-asumisessa tukena. Maukkaita Lounashetkiä.

Hämeenlinna ateriapalvelu

Häme Food Oy, Hämeenlinna ateriapalvelu – ateriapalveluiden ammattilainen.

Häme Food Oy toimii Hämeenlinnan kantakaupungin alueella sekä Lammilla, Tuuloksessa, Hauholla ja lisäkuljetusmaksulla Iittalassa ja Rengossa. Palvelu on suunnattu ikäihmisille ja muille erityisryhmille. Ateriatoimituspäivät ja ajat vaihtelevat toimituspaikoittain.

Ateriamme valmistetaan ammattitaidolla ja voimme huomioida lähes kaikki erikoisruokavaliot. Kaikki ateriat ovat laktoosittomia. Ateriat valmistetaan Hämeessä.

Hämeenlinna ateriapalvelu esimerkkiateria
Hämeenlinna ateriapalvelu esimerkkiateria

Arkipäivän ateriapalvelu Hämeenlinna :

 

 Ateria- Salaatti – jälkiruoka MA-KE-PE
+
ateria – tuorepala – jälkiruoka TI-TO
+
Viikonlopun ateria LA-SU

Ma-pe ateria 9,70 €/ateria 

La-su 8.90 €/ ateria

Ruoka toimitetaan ma-ke-pe lämpimänä aikavälillä 9.30-14.30. Tiistai Torstai ja viikonloput sekä arkipyhät toimitetaan edeltävän arkipäivän toimituksessa kylmänä. Ruoka sisältää pienen salaatin ja jälkiruuan (tiistaisin ja torstaisin tuorepalan). Ruoka on saatavissa erikoisruokavalioina. Ruoka pakataan keittiöllä kertakäyttöisiin ateriarasioihin ja toimitetaan asiakkaalle lämpinämä tähän tarkoitukseen kehitetyissä kuljetuslaatikoissa. 

Ateriapalvelu Hämeenlinna :

Palvelu alkaa 1.7.2020 –

Kylmäateria – tuorepala – jälkiruoka Ma-PE
+
Kylmäateria LA-SU

Ma-su ateria 8,90 €/ateria 

 

Ruoka toimitetaan ma-ke-pe päivisin aikavälillä 8.15-15.00. Tiistai Torstai ja viikonloput sekä arkipyhät toimitetaan edeltävän arkipäivän toimituksessa. Ruoka sisältää pienen tuorepalan ja jälkiruuan. Ruoka on saatavissa erikoisruokavalioina. Ruoka pakataan keittiöllä kertakäyttöisiin ateriarasioihin ja toimitetaan asiakkaalle jääkaappi kylmänä.

Ateriapalvelu kylmä Hämeenlinna :

Kylmä ateria 6,90 €/ateria
Toimitusmaksu 5,00 €/kerta

Ruoka toimitetaan ma/to päivisin (myös Ke-mahdollisuus). Kuljetusajankohta on iltapäivä ja kerralla tuodaan 3-4 (ke 7 pv) seuraavan päivän ruuat. Ruoka pakataan keittiöllä kertakäyttöisiin ateriarasioihin ja se säilyy oikein jääkaapissa (alle +6c) säilytettynä toimituksesta 6-8 päivää. Ruuan kuljetus tapahtuu asiakkaalle iltapäiväisin. 

Löydät ruokalistat erilliseltä sivulta

 

Täydentävät palvelut Hämeenlinna :

Kauppakassipalvelu alkaen 10,00€/kerta
Asiointipalvelut ja saattajapalvelut alkaen 34€/h

 

Yleisiä ehtoja

Peruutusajat vaihtelevat palvelun mukaan: kylmillä aterioilla peruutus tulee tehdä 4 arkipäivää ennen, Kauppakassit ja muut palvelut tulee peruttaa 2 arkipäivää ennen.

Laskutus tapahtuu pääosin kuukausittain. Edellisen kuukauden palvelut erääntyvät 11.päivä seuraavaa kuukautta. Laskun voi saada e-laskuna, suoramaksuna, sähköpostilaskuna tai perinteisenä paperilaskuna. 

Peruutukset voi tehdä puhelimella, sähköpostilla tai whatsapp viestillä. Tekstiviesti ei käy peruutukseen. 

Palveluiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa ja niiden edellytys on, että asiakassopimus ja palvelusuunnitelma on täytetty ja yksityisen sosiaalipalvelun ehdot täyttyvät. Muille asiakkaille hintaan lisätään arvonlisävero.

Ateriapalvelun mukana toimitetaan seuraavien viikkojen ruokalistat. Asiakas voi ruokalistalta valita mieleiset ateriat tai tilaus voidaan tehdä kiinteänä tietyille viikonpäivinä. Erikoisruokavaliot eivät välttämättä vastaa ruokalistan ruokia kaikilta osin.

Vieritä ylös
Avaa WhatsApp
1
Miten voimme auttaa?
Hei,
Voimmeko auttaa?

(Asiakaspalveluaika 9.00-14.00 - Kiireisissä asioissa kannattaa soittaa.)

(Chat toimii WhatsApp ohjelmalla ja vaatii toimiakseen puhelimessa tilin)