Kotitähti.fi siivouspalvelut - Ammattitaidolla puhtaan kodin puolesta!

   
     010 321 6040
Tap To Call

Karkkila – Vihti – Ateriapalvelu   arrow

Karkkila – Vihti – ateriapalvelu

Häme Food Oy, karkkilan ja vihdin ateriapalvelu – ateriapalveluiden ammattilainen.

Häme Food Oy toimii nyt myös Karkkilassa ja Vihdissä. Tarjontaamme kuuluu kylmä ateriapalvelu, kauppakassipalvelu. Karkkilassa ja Vihdissä ateriapalvelussa ruuat toimitetaan kaksi kertaa viikossa tuoreena jääkaappiin. Ateriapalvelun ateriat voidaan lämminttää mikrossa juuri sopivana ajankohtana. Ateriat säilyvät vähintään 6 vuorokautta toimituspäivästä. Ateriat noudattavat 6vko kiertävää listaa, joka vaihtelee sesonkien mukaan.

Ateriamme valmistetaan ammattitaidolla ja voimme huomioida lähes kaikki erikoisruokavaliot. Kauttamme saat mm. laktoosittoman, gluteenittoman tai maidottoman ruuan. Ateriat valmistetaan Hämeenlinnassa ja kuljetetaan kylmäkuljetuksena Lopelle.

Lopen ateriapalvelu esimerkkiateria

Karkkila – vihti – ateriapalvelu esimerkkiateria

 

Ateriapalvelu kylmä Karkkila – Vihti :

Kylmä ateria 7,90€/ateria (tarjous vuoden 2019 loppuun 6,90€/ateria)
Toimitusmaksu 3,50€/kerta 

Ruoka toimitetaan ma/to päivisin. Kuljetusajankohta on iltapäivä ja kerralla tuodaan 3-4 seuraavan päivän ruuat. Ruoka pakataan keittiöllä kertakäyttöisiin ateriarasioihin ja se säilyy oikein säilytettynä toimituksesta 6 päivää. Ruuan kuljetus tapahtuu asiakkaalle iltapäiväisin. Ruokaan sisältyy lämmin ateria, sekä jälkiruoka. 

Tarjoamme loppuvuoden ruuat hintaan 6,90€/ateria. Aterian normaalisti 7,90€/ateria ja kuljetusmaksu 3,50€/kerta. Tarjouskampanja koskee myös nykyisiä asiakkaita.

Löydät ruokalistat erilliseltä sivulta

 

Täydentävät palvelut Karkkila Vihti:

Kauppakassipalvelu asiakkaan tilikaupasta  alkaen 9,00€/kerta*
Asiointipalvelut ja saattajapalvelut alkaen 34€/h

*Tarjous vuoden 2018 loppuun asti. Normaalihinta 10€

Yleisiä ehtoja

Peruutusajat vaihtelevat palvelun mukaan: kylmillä aterioilla peruutus tulee tehdä 3 arkipäivää ennen, Kauppakassit ja muut palvelut tulee peruttaa 2 arkipäivää ennen, lämpimät ateriat voi peruuttaa edelliseen arkipäivään klo. 11.00 mennessä. 

Laskutus tapahtuu pääosin kuukausittain. Edellisen kuukauden palvelut erääntyvät 15.päivä seuraavaa kuukautta. Laskun voi saada e-laskuna, suoramaksuna, sähköpostilaskuna tai perinteisenä paperilaskuna. 

Peruutukset voi tehdä puhelimella, sähköpostilla tai whatsup viestillä. Tekstiviesti ei käy peruutukseen. 

Palveluiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa ja niiden edellytys on, että asiakassopimus ja palvelusuunnitelma on täytetty ja yksityisen sosiaalipalvelun ehdot täyttyvät. Muille asiakkaille hintaan lisätään arvonlisävero.

Ateriapalvelun mukana toimitetaan seuraavien viikkojen ruokalistat. Asiakas voi ruokalistalta valita mieleiset ateriat tai tilaus voidaan tehdä kiinteänä tietyille viikonpäivinä. Erikoisruokavaliot eivät välttämättä vastaa ruokalistan ruokia kaikilta osin.

 

 

 

 

 

Avaa WhatsApp
Miten voimme auttaa?
Hei,
Voimmeko auttaa?

(Viestit menevät Hämeenlinnan asiakaspalveluumme ja niitä luetaan arkisin 9-14.30 välisenä aikana)

(Chat toimii WhatsApp ohjelmalla ja vaatii toimiakseen puhelimessa tilin)
Powered by