Haluatko asiakkaaksi, tästä pääset lukemaan millä pääset alkuun.

   
     010 321 6040
Tap To Call

Tilaa Karkkilassa kauppakassi keskiviikkoisin.   arrow

Keräämme ostokset sinulle valmiiksi kaupasta ja toimitamme ne kotiovelle. Yhteistyökauppana toimii K-supermarket Karkkila. Voit maksaa ostokset kortilla tai käteisellä. Myös olemassaolevaa kaupan tiliä tai laskutusta* voi käyttää jos näistä sopii erikseen.

UUTENA MAKSUTAPANA ON KONTAKTIVAPAA MAKSULINKKI. Kun olemme keränneet ostokset lähetämme sinulle (IZettle:n palvelulla) maksulinkin sähköpostiin/puhelimeen. Syötä korttitiedot ja maksa tilaus. Tulemme hetken päästä tuomaan ostokset ja jos maksu on kunnossa jätämme ostokset ilman kontaktia oven taakse.

Tee kauppatilaus helpolla lomakkeellamme netissä ja paikallinen työntekijämme kerää ostokset sinulle tuoreena ja toimittaa kotiin. Tilaus tulee antaa keräilyä edeltävänä arkipäivänä 18.00 mennessä.

TUTUSTU tarkkaan hinnastoomme!

Kauppakassipäivä Keskiviikko

Et tarvitse sopimuksia, riittää että tilaat ostokset ja olet kotona toimitusaikana. Toimituspäiviä on viikossa kolme niin kauan kun kysyntää riittää.

Palvelussa ei voi tilata alkoholituotteita ja tupakkaa. Ostokset voi maksaa etukäteen maksulinkillä kontaktivapaasti. Tarvehankintaisesti voimme myös laskuttaa* ostokset.

Huomaathan, että koronavirus ajan muutokset palveluun ovat aina mahdollisia, mutta tiedotamme niistä.

Soita ja kysy lisätietoa.

Vastaamme puheluihin arkisin 9-15 välisenä aikana.

Yrittäjä, Jouni Tervo
050 337 9924

*Laskutus vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Laskun lähettää ja luoton myöntää Häme Food Oy. Ostokset laskutetaan asiakkaalta toimituksen jälkeen sähköpostilaskulla, maksuaikaa on 14pv – mutta ennen seuraavaa tilausta tulee edellinen tilaus olla maksettu. Laskutus lomake on hinnastomme toisella sivulla. Lataa hinnasto, täytä lomake ja lähetä siitä kuva tai skannettu versio jouni.tervo (a)hamefood.fi

Avaa WhatsApp
Miten voimme auttaa?
Hei,
Voimmeko auttaa?

(Viestit menevät Hämeenlinnan asiakaspalveluumme ja niitä luetaan arkisin 9-14.30 välisenä aikana)

(Chat toimii WhatsApp ohjelmalla ja vaatii toimiakseen puhelimessa tilin)