Kauppakassipalvelu KARKKILA Ja LOPPI

Ruokaa kotiisi.

Karkkilassa keskiviikkona, Lopella maanantaina.

Parhaat ostokset sinua lähellä olevasta kaupasta.

Lopen ja Karkkilan kauppakassi palvelu

Häme Food Oy, Karkkila – Loppi – kauppakassi palvelu – kauppakassien ammattilainen.

Häme Food Oy toimii Lopen ja Karkkilan alueella kauppakassi- ja ateriapalvelun osalta. Tarjontaamme kuuluu kylmä ateriapalvelu koko alueella.  Kauppakassi kauppana Lopella on S-Market Loppi ja Karkkilassa K-Supermarket Karkkila. Ateriapalvelusta voi lukea lisää täältä!

Kauppakassipalvelu toimittaa sinulle ostokset tuoreena suoraan paikallisesti lähikaupasta. Ostokset voidaan ostaa asiakkaan tilille tai vaihtoehtoisesti ne voidaan veloittaa asiakkaalta toimituksen yhteydessä käteisellä. 

Kauppakassipäivä Lopella on maanantai ja Karkkilassa  keskiviikko.

Tilaukset Lopella tulee jättää viimeistää sunnuntaina tai puhelimitse maanantaina soittotunnillamme klo. 9.00-10.00.

Tilaukset Karkkilassa tulee jättää viimeistään tiistaina. Puhelitilauksia voi jättää  puhelin-tunneillamme maanantaina tai torstaina 9-10.00 ja 13-14.00. Muina aikoina voi tilata ostokset sähköisesti tilauslomakkeella tai sähköpostilla. 

Kauppakassi palvelu

Kauppakassipalvelu Hinnasto (1.12.2019 alkaen) :

Kauppakassin toimitus 11€/kerta (alv 0% yksityinen sosiaalipalvelu)
Puhelintilauslisä 2,50€/kerta

Taajaman ulkopuolelle kilometriveloitus 1,30€/km tai sopimuksen mukaan.

Toimitusaika on 8-15.00 välillä, reitin mukana. Kauppakassit toimitetaan joka viikko samassa järjestyksessä ja toimitusaika on hyvin lähelle samaa viikosta toiseen. 

Ostokset kerätään kaupan valikoimasta ja ne pyritään keräämään pitkällä päiväyksellä. Asiakas saa ostoksista kuitin ja hänen on mahdollista kerätä Plussa pisteitä tai S-bonusta (koskee vain tiliostoksia). 

 

Täydentävät palvelut Karkkila ja Loppi :

Asiointipalvelut ja saattajapalvelut alkaen 34€/h

Ateriapalvelu alkaen 6,90€/ateria

 

Yleisiä ehtoja

Kauppakassit tulee peruuttaa edellisenä päivänä sähköisesti 21.00 menessä, tämän jälkeen tulleita peruutuksia ei voida varmuudella huomioida. Pyrimme kuitenkin huomioimaan kaikki peruutukset.

Laskutus tapahtuu pääosin kuukausittain. Edellisen kuukauden palvelut erääntyvät 15.päivä seuraavaa kuukautta. Laskun voi saada e-laskuna, suoramaksuna, sähköpostilaskuna tai perinteisenä paperilaskuna. 

Peruutukset voi tehdä puhelimella, sähköpostilla tai whatsapp viestillä. Tekstiviesti ei käy peruutukseen. 

Palveluiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa ja niiden edellytys on, että asiakassopimus ja palvelusuunnitelma on täytetty ja yksityisen sosiaalipalvelun ehdot täyttyvät. Muille asiakkaille hintaan lisätään arvonlisävero.

Kauppaostoksien hinnat määräytyvät kaupan keräilypäiväisen hintatason mukaan. Emme voi taata tarjoustuotteiden riittävyyttä kaikille asiakkaille.

 

Usein kysytyt kysymykset:

Voinko maksaa ostokseni kortilla toimituksen yhteydessä?
Vastaus: Valitettavasti tämä ei toistaiseksi onnistu, teemme töitä että saisimme tämänkin mahdollisuuden käytettäväksi.

Voinko päättää itse toimitusajan?
Vastaus: Toimituspäivä on meillä aina maanantai tai keskiviikko, toimitus aikaan voidaan vaikuttaa reittisijoittelulla, mutta aika voi vaihdella noin 2 tuntia eri viikkoina. Iltapäivä/ iltatoimituksia emme valitettavasti pysty tällä hetkellä tekemään.

Miten pääsen alkuun?
Soita tai laita meille viestiä niin avataan asiakkuus. Kaupan tili tulee asiakkaan itse avata K-Supermarket Karkkilassa tai S-Market Lopessa. Käteisasiakkaana alkuun pääsee jopa samalla viikolla.

 

 

 

 

 

Vieritä ylös
Avaa WhatsApp
1
Miten voimme auttaa?
Hei,
Voimmeko auttaa?

(Asiakaspalveluaika 9.00-14.00 - Kiireisissä asioissa kannattaa soittaa.)

(Chat toimii WhatsApp ohjelmalla ja vaatii toimiakseen puhelimessa tilin)