Kotitähti.fi siivouspalvelut - Ammattitaidolla puhtaan kodin puolesta!

   
     010 321 6040
Tap To Call

Karkkila kauppakassi palvelu   arrow

Karkkila kauppakassi palvelu

Häme Food Oy, Karkkila kauppakassi palvelu – kauppakassien ammattilainen.

Häme Food Oy toimii Karkkilan alueella kauppakassi- ja ateriapalvelun osalta. Tarjontaamme kuuluu kylmä ateriapalvelu Karkkilan alueella ja kauppakassipalvelu K-Supermarket Karkkilasta. Ateriapalvelusta voi lukea lisää täältä!

Kauppakassipalvelu toimittaa sinulle ostokset tuoreena suoraan paikallisesti K-kaupasta. Ostokset voidaan ostaa asiakkaan tilille tai vaihtoehtoisesti ne voidaan veloittaa asiakkaalta toimituksen yhteydessä käteisellä. 

Kauppakassipäivä Karkkilassa on keskiviikko. Tilaukset keskiviikolle tulee jättää viimeistään tiistaina. Puhelitilauksia voi jättää veloituksetta puhelin-tunneillamme maanantaina tai torstaina 9-10.00 ja 13-14.00. Muina aikoina voi tilata ostokset sähköisesti tilauslomakkeella tai sähköpostilla. 

Karkkila kauppakassi palvelu

Kauppakassipalvelu Karkkila :

Kauppakassin toimitus 10€ (alv 0% yksityinen sosiaalipalvelu)
(vuoden 2018 loppuun asti 9€)

Toimitusaika on 8-15.00 välillä, reitin mukana. Kauppakassit toimitetaan joka viikko samassa järjestyksessä ja toimitusaika on hyvin lähelle samaa viikosta toiseen. 

Ostokset kerätään kaupan valikoimasta ja ne pyritään keräämään pitkällä päiväyksellä. Asiakas saa ostoksista kuitin ja hänen on mahdollista kerätä Plussa pisteitä. 

 

Täydentävät palvelut Karkkila :

Asiointipalvelut ja saattajapalvelut alkaen 34€/h

Ateriapalvelu alkaen 6,90€/ateria

 

Yleisiä ehtoja

Kauppakassit tulee peruuttaa edellisenä päivänä sähköisesti 21.00 menessä, tämän jälkeen tulleita peruutuksia ei voida varmuudella huomioida. Pyrimme kuitenkin huomioimaan kaikki peruutukset.

Laskutus tapahtuu pääosin kuukausittain. Edellisen kuukauden palvelut erääntyvät 15.päivä seuraavaa kuukautta. Laskun voi saada e-laskuna, suoramaksuna, sähköpostilaskuna tai perinteisenä paperilaskuna. 

Peruutukset voi tehdä puhelimella, sähköpostilla tai whatsup viestillä. Tekstiviesti ei käy peruutukseen. 

Palveluiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa ja niiden edellytys on, että asiakassopimus ja palvelusuunnitelma on täytetty ja yksityisen sosiaalipalvelun ehdot täyttyvät. Muille asiakkaille hintaan lisätään arvonlisävero.

Kauppaostoksien hinnat määräytyvät kaupan keräilypäiväisen hintatason mukaan. Emme voi taata tarjoustuotteiden riittävyyttä kaikille asiakkaille.

 

Usein kysytyt kysymykset:

Voinko maksaa ostokseni kortilla toimituksen yhteydessä?
Vastaus: Valitettavasti tämä ei toistaiseksi onnistu, teemme töitä että saisimme tämänkin mahdollisuuden käytettäväksi.

Voinko päättää itse toimitusajan?
Vastaus: Toimituspäivä on meillä aina keskiviikko, toimitus aikaan voidaan vaikuttaa reittisijoittelulla, mutta aika voi vaihdella noin 2 tuntia eri viikkoina. Iltapäivä/ iltatoimituksia emme valitettavasti pysty tällä hetkellä tekemään.

Miten pääsen alkuun?
Soita tai laita meille viestiä niin avataan asiakkuus. Kaupan tili tulee asiakkaan itse avata K-Supermarket Karkkilassa, mutta käteisasiakkaana alkuun pääsee jopa samalla viikolla.