Korona virus tulee Suomeen, tämä aiheuttaa muutoksia tomintaan, jotta palvelut pystytään tuottamaan.

   
     010 321 6040
Tap To Call

Koronavirus tiedotteet   arrow


Tilanne Perjantai 27.3.2020:

-Uudenmaan sulkemisella ei pitäisi olla toimintaamme vaikusta vaan pääsemme rajan yli normaalisti, koska palvelumme kuuluu kriittisten palveluiden joukkoon. Rajoitukset voivat aiheuttaa kaikissa Uudenmaan rajan ylittävissä toimituksissa sen sijaan viivettä ja myöhäistää aikatauluja.

-Hallituksen esityksellä ravintoloiden sulkemiseksi ei ole vaikutusta toimintaamme. Hämeenlinnan keittiön yhteydessä toimiva Lounas- ja Tilausravintola Edwinin kellari on ollut asiakkailta suljettuna henkilökuntamme suojelemiseksi jo vko 12 tiistaista alkaen. Ruokatuotanto keittiöllämme voi esityksestä huolimatta jatkua normaalisti.


-Riihimäen ja Hämeenlinnan ateriapalvelut Toimitetaan toistaiseksi kylmänä korona viruksesta johtuen. Toimituspäivät ovat lämpimän ateriapalvelun asiakkailla Hämeenlinnassa MA,KE,PE ja Riihimäellä TI, TO LUE RUOKALISTAT Ja toimituspäivät tästä. Tiedotteet näet myös tältä sivulta.


-Lopetimme siivoukset toistaiseksi yli 70v henkilöiden kotona. Muissa siivouksissa voi esiintyä tarvetta vaihtaa päiviä ja aikoja tai perua yksittäisiä käyntejä.


-Parannamme käsihygieaniaa ja yritämme ehkäistä virusta mahdollisimman pitkälle. Otamme käyttöön kertakäyttökäsineitä asiakaskäyntien ajaksi kauppakassipalvelussa ja kylmien kotiaterioiden toimituksessa.

-Otamme uusia asiakkaita resurssiemme mukaan, Ateriapalvelussa tällä hetkellä (PE 27.3.2020) uusia asiakkaita otetaan VKO 15 alkuviikon toimituksiin. Yritämme sovittaa uudet asiakkaat kuitenkin heti seuraaviin toimituksiin mukaan.

koronavirus_asiakkaat19-3-2020

koronavirus_asiakkaatHML20-3-2020-1

koronavirus_asiakkaatRMK20-3-2020

Avaa WhatsApp
Miten voimme auttaa?
Hei,
Voimmeko auttaa?

(Viestit menevät Hämeenlinnan asiakaspalveluumme ja niitä luetaan arkisin 9-14.30 välisenä aikana)

(Chat toimii WhatsApp ohjelmalla ja vaatii toimiakseen puhelimessa tilin)
Powered by