Korona virus tulee Suomeen, tämä aiheuttaa muutoksia tomintaan, jotta palvelut pystytään tuottamaan.

   
     010 321 6040
Tap To Call

Koronavirus tiedotteet   arrow


Tilanne Sunnuntai 17.5.2020:
-Kiitos kaikille asiakkaille Korona ajan yhteistyöstä ja kärsivällisyydestä muutoksia kohtaa.

HELATORSTAI: Kylmät ateriat jaetaan Riihimäellä jo keskiviikkona 20.5.2020. Kauppakassipäivä on Riihimäellä 19.5. tiistai. Helatorstaina ei ole kauppakassijakelua.

Arvio lämpimien ateriapalveluiden osoittaisesta palaamisesta on tällä hetkellä maanantaista 1.6.2020 alkaen Hämeenlinnassa ja Riihimäellä 1.7.2020.

Seuraamme ravintoloiden aukeamisesta tiedottamista ja jos rajoitteet jatkuvat vielä 1.6.2020 on mahdollista että kesäkuu toimitetaan vielä myös Hämeenlinnassa kylmäateriapalveluna. Riihimäellä palvelukeskus Inkilänhovin tiukka suojauskäytäntö aiheuttaa sen, että ateriapalvelu jatkuu ainakin kesäkuun vielä kylmänä.

-Hämeenlinnan keittiön yhteydessä toimiva Lounas- ja Tilausravintola Edwinin kellari on ollut asiakkailta suljettuna henkilökuntamme suojelemiseksi jo vko 12 tiistaista alkaen. Toiminta ruokatuotannon osalta jatkuu normaalisti.

Mitä toimia olemme tehneet?


-Riihimäen ja Hämeenlinnan ateriapalvelut Toimitetaan toistaiseksi kylmänä korona viruksesta johtuen. Toimituspäivät ovat lämpimän ateriapalvelun asiakkailla Hämeenlinnassa MA,KE,PE ja Riihimäellä TI, TO LUE RUOKALISTAT Ja toimituspäivät tästä. Tiedotteet näet myös tältä sivulta.


-Lopetimme siivoukset toistaiseksi yli 70v henkilöiden kotona. Muissa siivouksissa voi esiintyä tarvetta vaihtaa päiviä ja aikoja tai perua yksittäisiä käyntejä.


-Parannamme käsihygieaniaa ja yritämme ehkäistä virusta mahdollisimman pitkälle. Otamme käyttöön kertakäyttökäsineitä asiakaskäyntien ajaksi kauppakassipalvelussa ja kylmien kotiaterioiden toimituksessa. Hengityssuojaimien saatavuus on erittäin huono tällähetkellä ja valitettavasti niitä ei käytössämme ole. Jos asiakkaan on mahdollista jättää meille kylmälaukku oven taakse niin tällä voimme välttää kokonaan kontaktit ja tartuntavaaran.

-Otamme uusia asiakkaita resurssiemme mukaan, toistaikseksi palveluiden myyntiä ei ole ollut tarvetta rajoittaa, viive ateriapalveluiden aloittamiselle on noin 1vko. Yritämme sovittaa uudet asiakkaat kuitenkin heti seuraaviin toimituksiin mahdollisuuksien mukaan. Kauppakassipalvelussa Karkkilassa, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa on vielä myös tilaa uusille asiakkaille.

Nyt voimme tarjota maksamiseen myös kontaktivapaan vaihtoehdon Izettle maksulinkki palvelun kautta. Kauppaostokset voi maksaa näin kortilla etukäteen. (Karkkilan alue)

koronavirus_asiakkaat19-3-2020

koronavirus_asiakkaatHML20-3-2020-1

koronavirus_asiakkaatRMK20-3-2020

Avaa WhatsApp
Miten voimme auttaa?
Hei,
Voimmeko auttaa?

(Viestit menevät Hämeenlinnan asiakaspalveluumme ja niitä luetaan arkisin 9-14.30 välisenä aikana)

(Chat toimii WhatsApp ohjelmalla ja vaatii toimiakseen puhelimessa tilin)