Kotitähti.fi siivouspalvelut - Ammattitaidolla puhtaan kodin puolesta!

   
     010 321 6040
Tap To Call

Lopen Ateriapalvelu   arrow

Lopen ateriapalvelu

Häme Food Oy, Lopen ateriapalvelu – ateriapalveluiden ammattilainen.

Häme Food Oy toimii nyt myös Lopella. Tarjontaamme kuuluu kylmä ateriapalvelu, kauppakassipalvelu ja siivouspalvelut. Loppi Ateriapalvelussa ruuat toimitetaan kaksi kertaa viikossa tuoreena jääkaappiin. Ateriapalvelun ateriat voidaan lämminttää mikrossa juuri sopivana ajankohtana. Ateriat säilyvät vähintään 6 vuorokautta toimituspäivästä. Ateriat noudattavat 6vko kiertävää listaa, joka vaihtelee sesonkien mukaan.

Ateriamme valmistetaan ammattitaidolla ja voimme huomioida lähes kaikki erikoisruokavaliot. Kauttamme saat mm. laktoosittoman, gluteenittoman tai maidottoman ruuan. Ateriat valmistetaan Hämeenlinnassa ja kuljetetaan kylmäkuljetuksena Lopelle.

Lopen ateriapalvelu esimerkkiateria

Lopen ateriapalvelu esimerkkiateria

 

Ateriapalvelu kylmä Loppi :

Kylmä ateria 7,90€/ateria (tarjous vuoden 2019 loppuun 6,90€/ateria)
Toimitus/kuljetusmaksu 3,50€/kerta 

Ruoka toimitetaan ma/to päivisin. Kuljetusajankohta on iltapäivä ja kerralla tuodaan 3-4 seuraavan päivän ruuat. Ruoka pakataan keittiöllä kertakäyttöisiin ateriarasioihin ja se säilyy oikein säilytettynä toimituksesta 6 päivää. Ruuan kuljetus tapahtuu asiakkaalle iltapäiväisin. Ruokaan sisältyy lämmin ateria, sekä jälkiruoka. 

Tarjoamme loppuvuoden ruuat hintaan 6,90€/ateria+kuljetusmaksu. Normaalisti 7,90€/ateria ja kuljetusmaksu 3,50€/kerta. Tarjouskampanja koskee myös nykyisiä asiakkaita. Kokonaishinta viikon aterioille sisältäen kuljetusmaksut 55,30€/viikko. Aterioita voi tilata myös haluamansa määrän.

Löydät ruokalistat erilliseltä sivulta

 

Täydentävät palvelut Loppi:

Kauppakassipalvelu asiakkaan tilikaupasta  alkaen 10,00€/kerta
Siivouspalvelut alkaen 34€/h
Asiointipalvelut ja saattajapalvelut alkaen 34€/h

 

Yleisiä ehtoja

Peruutusajat vaihtelevat palvelun mukaan: kylmillä aterioilla peruutus tulee tehdä 3 arkipäivää ennen, Kauppakassit ja muut palvelut tulee peruttaa 2 arkipäivää ennen, lämpimät ateriat voi peruuttaa edelliseen arkipäivään klo. 11.00 mennessä. 

Laskutus tapahtuu pääosin kuukausittain. Edellisen kuukauden palvelut erääntyvät 15.päivä seuraavaa kuukautta. Laskun voi saada e-laskuna, suoramaksuna, sähköpostilaskuna tai perinteisenä paperilaskuna. 

Peruutukset voi tehdä puhelimella, sähköpostilla tai whatsup viestillä. Tekstiviesti ei käy peruutukseen. 

Palveluiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa ja niiden edellytys on, että asiakassopimus ja palvelusuunnitelma on täytetty ja yksityisen sosiaalipalvelun ehdot täyttyvät. Muille asiakkaille hintaan lisätään arvonlisävero.

Ateriapalvelun mukana toimitetaan seuraavien viikkojen ruokalistat. Asiakas voi ruokalistalta valita mieleiset ateriat tai tilaus voidaan tehdä kiinteänä tietyille viikonpäivinä. Erikoisruokavaliot eivät välttämättä vastaa ruokalistan ruokia kaikilta osin.

 

 

 

 

 

Avaa WhatsApp
Miten voimme auttaa?
Hei,
Voimmeko auttaa?

(Viestit menevät Hämeenlinnan asiakaspalveluumme ja niitä luetaan arkisin 9-14.30 välisenä aikana)

(Chat toimii WhatsApp ohjelmalla ja vaatii toimiakseen puhelimessa tilin)
Powered by