Korona virus tulee Suomeen, tämä aiheuttaa muutoksia tomintaan, jotta palvelut pystytään tuottamaan.

   
     010 321 6040
Tap To Call

Riihimäki Ateriapalvelu   arrow

Riihimäki ateriapalvelu

Häme Food Oy, Riihimäki ateriapalvelu – ateriapalveluiden ammattilainen.

Häme Food Oy toimii nyt myös Riihimäellä. Tarjontaamme kuuluu lämmin ateriapalvelu arkipäivisin jota voi täydentää viikonlopun aterioilla. Palvelu on suunnattu ikäihmisille ja muille erityisryhmille. Kauttamme saat vaihtoehtoisesti kylmän ateriapalvelun, joka toimitetaan kaksi kertaa viikossa.

Ateriamme valmistetaan ammattitaidolla ja voimme huomioida lähes kaikki erikoisruokavaliot. Kauttamme saat mm. laktoosittoman, gluteenittoman tai maidottoman ruuan. Lämpimät ateriat valmistetaan Riihimäellä Inkilänhovin keittiössä.

Riihimäki ateriapalvelu esimerkkiateria

Riihimäki ateriapalvelu esimerkkiateria

Ateriapalvelu lämmin Riihimäki:

Lämmin ateria 9,40€/ateria
Keitto ateria 9,40€/ateria (saatavilla keskiviikkoisin)
Viikonlopun ateria 8.50€/ ateria

Ruoka toimitetaan ma-pe lämpimänä aikavälillä 11.00-12.30. Arkipyhät ja viikonloput toimitetaan edeltävän arkipäivän toimituksessa kylmänä. Ruoka sisältää pienen salaatin ja jälkiruuan. Ruoka on saatavissa erikoisruokavalioina. Ruoka pakataan keittiöllä kertakäyttöisiin ateriarasioihin ja toimitetaan asiakkaalle lämpinämä tähän tarkoitukseen kehitetyissä kuljetuslaatikoissa. 

 

Ateriapalvelu kylmä Riihimäki :

Kylmä ateria 7,90€/ateria (tarjous vuoden 2019 loppuun 6,90€/ateria)
Toimitusmaksu 3,50€/kerta (alle 5 ateriaa/vko)
Toimitusmaksu 1,50€/kerta (5 tai enemmän ateriaoita/vko)

Ruoka toimitetaan ma/to päivisin. Kuljetusajankohta on iltapäivä ja kerralla tuodaan 3-4 seuraavan päivän ruuat. Ruoka pakataan keittiöllä kertakäyttöisiin ateriarasioihin ja se säilyy oikein säilytettynä toimituksesta 6 päivää. Ruuan kuljetus tapahtuu asiakkaalle iltapäiväisin. 

Löydät ruokalistat erilliseltä sivulta

 

Täydentävät palvelut Riihimäki:

Kauppakassipalvelu K-Supermarket KUMELA alkaen 10,00€/kerta
Siivouspalvelut alkaen 34€/h
Asiointipalvelut ja saattajapalvelut alkaen 34€/h

 

Yleisiä ehtoja

Peruutusajat vaihtelevat palvelun mukaan: kylmillä aterioilla peruutus tulee tehdä 3 arkipäivää ennen, Kauppakassit ja muut palvelut tulee peruttaa 2 arkipäivää ennen, lämpimät ateriat voi peruuttaa edelliseen arkipäivään klo. 11.00 mennessä. 

Laskutus tapahtuu pääosin kuukausittain. Edellisen kuukauden palvelut erääntyvät 15.päivä seuraavaa kuukautta. Laskun voi saada e-laskuna, suoramaksuna, sähköpostilaskuna tai perinteisenä paperilaskuna. 

Peruutukset voi tehdä puhelimella, sähköpostilla tai whatsup viestillä. Tekstiviesti ei käy peruutukseen. 

Palveluiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa ja niiden edellytys on, että asiakassopimus ja palvelusuunnitelma on täytetty ja yksityisen sosiaalipalvelun ehdot täyttyvät. Muille asiakkaille hintaan lisätään arvonlisävero.

Ateriapalvelun mukana toimitetaan seuraavien viikkojen ruokalistat. Asiakas voi ruokalistalta valita mieleiset ateriat tai tilaus voidaan tehdä kiinteänä tietyille viikonpäivinä. Erikoisruokavaliot eivät välttämättä vastaa ruokalistan ruokia kaikilta osin.

 

 

 

 

 

Avaa WhatsApp
Miten voimme auttaa?
Hei,
Voimmeko auttaa?

(Viestit menevät Hämeenlinnan asiakaspalveluumme ja niitä luetaan arkisin 9-14.30 välisenä aikana)

(Chat toimii WhatsApp ohjelmalla ja vaatii toimiakseen puhelimessa tilin)
Powered by