Kauppakassit HÄMEENLINNA

Toimitus tiistaisin ja torstaisin

Häme Food Oy – kauppakassien ammattilainen

Toimitamme Hämeenlinnan alueella sekä kauppakasseja että omaa ateriapalveluamme. Kauppakassitoimintamme Hämeenlinnassa perustuu omaan tilimyyntimme.

Kauppakassin hintataso perustuu S-Market Idänpään hintatasoon. Seuraamme päiväyksiä ja pyrimme aina keräämään mahdollisimman tuoreita tuotteita. Ensisijaisesti keräämme kaupan omia edullisempia merkkejä, mikäli asiakas ei itse ole toivonut muuta.

Kauppakassien toimituspäivät Hämeenlinnassa ovat tiistai ja torstai. Tilaukset  tulee jättää viimeistään edellisenä päivänä. Ostokset voi tilata sähköisesti sivuiltamme löytyvällä tilauslomakkeella tai suoraan sähköpostilla. 

Hinnasto:

Tilaus sähköisesti viimeistään edellisenä arkipäivänä:
Kauppakassin toimitus ateria-asiakkaalle 12,90 € (alv 0% yksityinen sosiaalipalvelu*)
Kauppakassin toimitus muille asiakkaille 15,00 € (alv 0% yksityinen sosiaalipalvelu*)

Jos laskutamme ostokset jälkikäteen asiakkaalta peritään toimisto ja laskutuskulu 10% ostoksien loppusummasta.

Autamme mielellämme avaamaan S-Market Idänpäähän tilin. Tiliasiakkaille tätä kulua ei lisätä.

Pikatoimitus (tilauspäivänä)
Kauppakassin pikatoimitus 25 € (alv 0% yksityinen sosiaalipalvelu*)

*Jos ehdot eivät täyty lisätään hintaan alv 24%

Toimitusaika on klo 8.00-15.00 välillä, ennalta laaditun reitin mukaisesti. Toimitusaika pyritään pitämään viikoittain samana, toimitusaikaan kuitenkin vaikuttaa tilauksien määrä, keliolosuhteet sekä mahdolliset tietyöt ja muut sulut.

Täydentävät palvelut:

Ateriapalvelu alkaen 8,35 €/ateria

Asiointi- ja saattajapalvelut alkaen 34 €/h

Yleisiä ehtoja:

  • kauppakassit tulee peruuttaa edellisenä päivänä sähköisesti (sähköpostilla tai whatsapp-viestillä) klo 21.00 mennessä, tämän jälkeen tulleita peruutuksia ei voida varmuudella huomioida.
  • laskutus tapahtuu pääasiassa kuukausittain. Laskun voi saada e-laskuna, suoramaksuna, sähköpostilaskuna tai perinteisenä paperilaskuna (huom paperilaskulisä 3,90 €). 
  • palveluiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Hintojen edellytys on, että asiakassopimus/palvelusuunnitelma on täytetty ja yksityisen sosiaalipalvelun ehdot täyttyvät. Muille asiakkaille hintaan lisätään arvonlisävero.
  • ostoksien hinnat määräytyvät kaupan päivän hinnan mukaan. Laskutus ja toimistokulu 10% ostoksien loppusummasta.

UKK:

Voinko maksaa ostokseni kortilla toimituksen yhteydessä?
Vastaus: Valitettavasti tämä ei ole mahdollista.

Voinko päättää itse toimitusajan?
Vastaus: Toimituspäivä on meillä aina tiistai ja torstai, toimitusaikaan voidaan vaikuttaa yksittäisinä poikkeustapauksina, jos asiakkaalla on esimerkiksi lääkäriaika samaan aikaan toimituksen kanssa. Iltapäivä- / iltatoimituksia emme valitettavasti pysty tällä hetkellä tekemään. Meille voi myös luovuttaa avaimen – toimitamme tällöin halutessanne tuotteet suoraan asiakkaan jääkaappiin.

Miten pääsen alkuun?
Vastaus: Soita tai laita meille viestiä! Kauppakassi on mahdollista saada jo heti seuraavalle toimituspäivälle. Asiakkuuden avaamiseen menee vain viisi minuuttia.

Tilin voi avata suoraan S-Market Idänpäähän tai ottaa yhteyttä meihin niin kerromme lisää. Tili ei ole pakollinen kauppakassipalvelussa.

Scroll to Top
Vieritä ylös
Avaa WhatsApp
1
Miten voimme auttaa?
Hei,
Voimmeko auttaa?

(Asiakaspalveluaika 9.00-14.00 - Kiireisissä asioissa kannattaa soittaa.)

(Chat toimii WhatsApp ohjelmalla ja vaatii toimiakseen puhelimessa tilin)