Riihimäen kauppakassipalvelu

Ruokaa kotiisi.

Aina tiistaisin ja torstaisin ostokset tuoreena suoraan kaupasta Riihimäellä!

Riihimäki kauppakassi palvelu

Häme Food Oy, Riihimäki kauppakassi palvelu – kauppakassien ammattilainen.

Häme Food Oy toimii Riihimäen alueella kauppakassi- ja ateriapalvelun osalta. Tarjontaamme kuuluu kylmä ja lämmin ateriapalvelu Riihimäen alueella ja kauppakassipalvelu K-Supermarket Kumelasta. Ateriapalvelun ateriat valmistetaan Riihimäellä palvelukeskus Inkilänhovissa. Ateriapalvelusta voi lukea lisää täältä!

Kauppakassipalvelu toimittaa sinulle ostokset tuoreena suoraan paikallisesti K-kaupasta. Ostokset voidaan ostaa asiakkaan tilille tai vaihtoehtoisesti ne voidaan veloittaa asiakkaalta toimituksen yhteydessä käteisellä. 

Kauppakassipäivä Riihimäellä on Tiistai ja Torstai. Tilaukset  tulee jättää viimeistään edellisenä päivänä.. Puhelitilauksia voi jättää  puhelin-tunneillamme maanantaina tai keskiviikkona 9-10.00 ja 13-14.00. (puhelintilauslisä 2,5€) Muina aikoina voi tilata ostokset sähköisesti tilauslomakkeella tai sähköpostilla. 

Riihimäki kauppakassi
Riihimäki kauppakassi palvelu

Kauppakassi Riihimäki :

Kauppakassin toimitus 10€ (alv 0% yksityinen sosiaalipalvelu), muille 13€ (alv 24%)
Puhelintilaukset 2,50€/kerta

Toimitusaika on 8-15.00 välillä, reitin mukana. Kauppakassit toimitetaan joka viikko samassa järjestyksessä ja toimitusaika on hyvin lähelle samaa viikosta toiseen. 

Ostokset kerätään kaupan valikoimasta ja ne pyritään keräämään pitkällä päiväyksellä. Asiakas saa ostoksista kuitin ja hänen on mahdollista kerätä Plussa pisteitä. 

 

Täydentävät palvelut Riihimäki :

Asiointipalvelut ja saattajapalvelut alkaen 34€/h

Ateriapalvelu alkaen 6,90€/ateria

 

Yleisiä ehtoja

Kauppakassit tulee peruuttaa edellisenä päivänä sähköisesti 21.00 menessä, tämän jälkeen tulleita peruutuksia ei voida varmuudella huomioida. Pyrimme kuitenkin huomioimaan kaikki peruutukset.

Laskutus tapahtuu pääosin kuukausittain. Edellisen kuukauden palvelut erääntyvät 15.päivä seuraavaa kuukautta. Laskun voi saada e-laskuna, suoramaksuna, sähköpostilaskuna tai perinteisenä paperilaskuna. 

Peruutukset voi tehdä puhelimella, sähköpostilla tai whatsup viestillä. Tekstiviesti ei käy peruutukseen. 

Palveluiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa ja niiden edellytys on, että asiakassopimus ja palvelusuunnitelma on täytetty ja yksityisen sosiaalipalvelun ehdot täyttyvät. Muille asiakkaille hintaan lisätään arvonlisävero.

Kauppaostoksien hinnat määräytyvät kaupan keräilypäiväisen hintatason mukaan. Emme voi taata tarjoustuotteiden riittävyyttä kaikille asiakkaille.

 

Usein kysytyt kysymykset:

Voinko maksaa ostokseni kortilla toimituksen yhteydessä?
Vastaus: Valitettavasti tämä ei toistaiseksi onnistu, teemme töitä että saisimme tämänkin mahdollisuuden käytettäväksi.

Voinko päättää itse toimitusajan?
Vastaus: Toimituspäivä on meillä aina tiistai ja torstai, toimitus aikaan voidaan vaikuttaa reittisijoittelulla, mutta aika voi vaihdella noin 2 tuntia eri viikkoina. Iltapäivä/ iltatoimituksia emme valitettavasti pysty tällä hetkellä tekemään. Toimituspäivän Riihimäellä voi valita vapaasti.

Miten pääsen alkuun?
Soita tai laita meille viestiä niin avataan asiakkuus. Kaupan tili tulee asiakkaan itse avata K-Supermarket Kumelassa, mutta käteisasiakkaana alkuun pääsee jopa samalla viikolla. Ota yhteyttä meihin voimme toimittaa sinulle myös kaupan tilihakemuksen.

 

 

 

 

 

Vieritä ylös
Avaa WhatsApp
1
Miten voimme auttaa?
Hei,
Voimmeko auttaa?

(Asiakaspalveluaika 9.00-14.00 - Kiireisissä asioissa kannattaa soittaa.)

(Chat toimii WhatsApp ohjelmalla ja vaatii toimiakseen puhelimessa tilin)