Ruokalistat

Maukkaita lounashetkiä.

Kokeile uutta ateriapalvelun verkkokauppaamme.

Olemassaoleville asiakkaille verkokaupassa on kassalla laskutusvaihtoehto eli voit tehdä tilauksen helposti tätä kautta.

Hinnat verkkokaupassa on aina alv 14% sisältäviä, mutta asiakassopimuksen/ palvelusuunnitelman täyttäneille asiakkaille hinnat tulevat laskulle kuitenkin ilman arvonlisäveroa. Mikäli tilauksen haluaa maksaa heti verkkokaupassa tällöin arvonlisävero tulee aina aterioiden hintaan ja tätä ei voida hyvittää jälkikäteen.

**Valitse kassalla siis maksuvaihtoehdoksi ”maksu laskulla jälkikäteen” jos olet jo laskutusasiakas**

Verkkokaupassa ruokia ei ole päivätty tietylle päivälle, kuten ruokalistalla on. Näet kuitenkin tuotteen alta helposti milloin ruuassa on viimeinen käyttöpäivä. Tilaukset voi myös jatkossa tehdä ihan perinteisesti samalla tavalla kuin ennenkin, mutta tämä on uutena palveluna niin nykyisille kuin uusille asiakkaille.

Klikkaa tästä uuteen verkkokauppaan / tilauspalveluun!

Toimituspäivä on keskiviikko

Huomaa, että ruokalista on kaksisivuinen. Sivun saa vaihdettua viemällä hiiren kuvan päälle ja alareunasta nuolipainikkein.

Lataa ruokalista omalle koneelle

Lataa ruokalista omalle koneelle

B1.KYLMAATERIOIDEN-RUOKALISTA-27.03.-07.05.2024-6-vkoa

Huomaa, että ruokalista on kaksisivuinen. Sivun saa vaihdettua viemällä hiiren kuvan päälle ja alareunasta nuolipainikkein.

Scroll to Top
Vieritä ylös
Avaa WhatsApp
1
Miten voimme auttaa?
Hei,
Voimmeko auttaa?

(Asiakaspalveluaika 9.00-14.00 - Kiireisissä asioissa kannattaa soittaa.)

(Chat toimii WhatsApp ohjelmalla ja vaatii toimiakseen puhelimessa tilin)